Teakhouten meubelen bekeken in de showroom van Teakhoeve

Mijn ouders hebben net een andere woning de meubels die zij hadden zijn al zo ouderwets en dat niet alleen. Ook hebben deze hun beste tijd wel gehad. Daarom ben ik op het idee gekomen om heb eens te adviseren om in het nieuwe huis eens te denken aan andere meubels. En met dit idee raakte zij enthousiast. Ik ben eens met hen op internet gaan kijken en uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie om te kiezen voor teakhouten meubelen, nu nog op zoek naar een goed adres hiervoor en zo kwamen wij al snel op deze site waar je echt een zeer ruim assortiment kunt vinden van teakhouten meubelen. Toen heb ik besloten om mijn ouders mee te nemen naar Kaatsheuvel waar je de showroom kunt bezoeken van dit bedrijf. En daarom is het ook zo prettig dat je online kunt bestellen maar er ook voor kunt kiezen om de meubels eerst in het echt te zien. Mijn ouders zijn letterlijk verliefd geworden op de teakhouten meubelen en raad eens wat er in het nieuwe huis staat aan meubels? Neem daarom zelf eens een kijkje op de site of in de showroom want je zult versteld staan van deze erg mooie goed afgewerkte meubels.

266769_max 266793_max 281013_max

Tuintafel van de Teakhoeve

Hoewel het er misschien het seizoen niet helemaal voor lijkt, ben ik onlangs nog op en neer gegaan naar de Teakhoeve. Ik had online op de website van de Teakhoeve namelijk een prachtige tuintafel gezien die ik maar niet uit mijn hoofd kreeg. Bij de Teakhoeve hebben ze namelijk alles van teak en ik vind dat werkelijk een prachtig materiaal, dat past echt bij mij. Ook in huis heb ik meerdere meubels van teak, maar ook buiten is het ideaal materiaal dat het met een beetje preparen echt tientallen jaren volhoudt. Bovendien geeft het precies het soort sfeer waar ik naar op zoek ben. Dat maakt dat ik toch niet wilde wachten tot de aankomende lente, temeer omdat ik alle schatten uit de tuin hier mooi kan verzamelen op de tuintafel, ik maak hele kunstwerkjes met de bladeren en de noten uit de bomen die ik hier vind. In deze prachtige en zeer gevarieerde tuin van enkele hectare is dat er ideaal voor natuurlijk. Bovendien, het is nog steeds prachtig weer en zo hebben we het afgelopen weekend nog goed gebruik gemaakt van de tafel, we hebben er zelfs nog uitgebreid aan kunnen eten en kunnen zitten in wat misschien wel het laatste echte zonnetje van het jaar was, echt heerlijk.