Zoekt u een geldkluis waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren?

Ik ben van mezelf iemand die al mijn spullen laat rondslingeren, en daarmee ben ik ook best vaak in problemen gekomen. Dan ben ik dat weer kwijt of denk ik dat iemand het heeft meegenomen terwijl ik het zelf gewoon niet goed opberg. Dit komt omdat ik niet echt materialistisch ben ingesteld en daarom ben ik wat makkelijker met dure spullen. Maar nu wil ik graag met een betere manier met mijn spullen omgaan dus een geldkluis komt dan wel te pas. Op mijn werk heb ik een kluis om belangrijke documenten in te bewaren, dus ik bedacht me ineens dat ik ook een geldkluis kan kopen zodat ik belangrijke spullen die niet kwijt geraakt mogen worden goed en veilig kan opbergen. Ik ging op internet op zoeken ik kwam de website mustangsafes.nl tegen en besloot een kijkje te nemen. Ze hebben veel verschillende kluizen, wapenkluizen, inbraak werende kluizen, brandwerende kluizen, veiligheidskasten, sleutelkluizen, inbouwkluizen, laptopkluizen en gebruikte kluizen. De kluis die ik wil is een geldkluis omdat ik hierin mijn geld, sieraden en andere duren spullen in kwijt. De reden ook waarom ik een geldkluis wil is omdat deze extra goed beveiligd zijn, voorzien zijn van de hoogste inbraak werende certificaten en een hoge dekkingsgraad hebben voor de verzekering. Ik vond een geldkluis op de site van het merk Chubbsafes en deze is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of elektronisch codeslot en voorzien van een euroklasse 0 certificaat. De dekkingsindicatie van 7000.- voor geld en 14.000,- voor goederen. In de kluis zit een brandvertragende vulling, dit zorgt voor bescherming tegen brand. De kluis voor thuis is 59 kg, binnenmaat 24 x 36 x 30 cm. Hij heeft een draairichting naar rechts en heeft een dubbelbaard sleutelslot. Ik heb nog nooit een kluis voor thuis gehad maar dit lijkt me een goed begin, hij is goed beveiligd en op een vertrouwde plek. Ik wou dat ik jaren geleden al een geldkluis had aangeschaft zodat ik veel spullen nu nog zou hebben. Een geldkluis is dus heel handig en geeft een veilig gevoel.

Een geldkluis om uw waardevolle spullen te kunnen bewaren

Overzichtelijke site waar alles netjes wordt aangegeven zonder te hoeven zoeken. er zijn veel verschillende soorten kluizen in verschillende maten en merken. Er staat in de omschrijving ook waarvoor het gecertificeerd is, hoeveel het weegt, dat is erg handig is om te weten of dit gaat passen op uw locatie. Er wordt gelijk aangegeven hoeveel de kluizen zouden kosten. De producten worden gratis geleverd en zijn van goede kwaliteit. U krijgt ook een installatie service, en er zijn ook nog maatwerk mogelijkheden. Er staat omschreven wat de dekkingsindicatie is en welke klasse het is.

Voor een veilig gevoel thuis

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan mijn spullen nu eindelijk goed opbergen, ik raad u de website dan ook aan omdat:

  • Het bedrijf jaren lang ervaring heeft
  • U installatie service kan krijgen
  • U gratis verzending krijgt

Wilt u toch nog meer weten over de kluizen dan kunt u een kijkje nemen op de website.