Goedkoop prachtige cementtegels bestellen bij Designtegels.be

1491_177x177Mijn moeder woont nu al dertig jaar in het zelfde huis en ik en wat andere directe familie vonden dat het tijd werd om hun tuin te vernieuwen, ze hebben veel groen in hun tuin alleen eigenlijk onderhouden ze het niet meer en dus leek het ons een leuk idee om het wat te vernieuwen. We gingen online zoeken naar mogelijkheden en kwamen terecht bij Designtegels.be, het leek ons de perfecte site omdat ze handgemaakte tegels die overigens ook erg mooie zijn voor een hele lage prijs aanbieden. Dit en het ruime aanbod in tegels sprak ons erg aan, op de foto’s kun je al zien dat er gewoon veel tijd in is gestoken om ze te maken.

Een mooie zet

244_177x177We bestelden de tegels en grote verwachtingen, toen ze bezorgd werden bleek dat onze verwachtingen klopten en de site Designtegels.be echt kwaliteit levert. Ik vind het zeker een plus dat een bedrijf als dit tegels met de hand maakt en ze dan voor zo’n sportieve prijs aan kan bieden. Je kunt zien dat het niet alleen hun werk is maar ook een hobby denk ik en daarom schrijf ik dit blog, om ze een beetje waardering te geven voor hun werk. Ik zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen want mijn moeder was helemaal weg van de tuin, en ze heeft een moeilijke smaak. Ze vond de verrassing echt geweldig.