Een overkapping bestellen? Vraag om een offerte!

Wanneer je een overkapping wilt gaan bestellen, kun je een offerte op maat opvragen bij diverse aanbieders. De offerte wordt dan geheel naar jouw wensen opgemaakt. Een offerte is vooral handig als je diverse aanbieders met elkaar wilt gaan vergelijken. Zo kun je ook misschien wat van de prijs afhalen. Vraag bij zoveel mogelijk aanbieders een offerte aan en ga het vergelijken! Wil je liever meteen online een prijs berekenen? Dan hebben we de ideale oplossing voor jou!

Een terrasoverkapping online bestellen? Het is gewoon mogelijk op Overkapping33.nl! Ga naar de webwinkel, kies een terrasoverkapping en doorloop de stappen om uw terrasoverkapping op maat samen te stellen. Wanneer u gekozen heeft voor de gewenste formaat, kleur, type dakplaten en LED inbouwspots, krijgt u direct een prijs en kunt u uw overkapping op maat in de winkelmand stoppen en bestellen. Wilt u een overkapping op maat bestellen? Dat is ook mogelijk. Kies voor een Verano overkapping in het aanbod van Overkapping33, die ook op maat te leveren zijn. Wilt u een complete tuinkamer met voor een glazen schuifwand en aan de zijkanten een zijwand? Geen probleem! Ook deze tuinkamers kun je samenstellen op Overkapping33.

Uw bestelling wordt bij Overkapping 33 compleet gratis geleverd! Binnen 1-2 weken ontvangt u uw complete bestelling in huis. Wanneer u niet kunt wachten en uw overkapping z.s.m. in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de expres bezorging. De bestelling wordt dan binnen 1 werkdag bij u geleverd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer bij Overkapping33 over de expres bezorging. Ook voor de Belgische en Duitse klant is een overkapping van Overkapping33 gewoon te leveren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Waar wacht u nog op bekijk en bestel snel uw overkapping of glazen schuifwand op Overkapping33.nl!