Different Doors verrichtte kundig werk aan mijn verticale sectionaalpoort

Different Doors verrichtte kundig werk aan mijn verticale sectionaalpoort

 

Ik ben enorm blij met het nieuwe pand dat ik mijzelf nog niet eens zo heel lang geleden heb aangeschaft. Het is een oude loods die ik stelselmatig aan het omvormen ben tot woning. Gelukkig kon dit pand een herbestemming krijgen en mag ik aan het interieur veranderen wat ik maar wil, zolang het veilig is natuurlijk. Dat heb ik slkbcdlkshdmij geen twee keer laten zeggen en ik ben de enorme ruimte die je hier nou eenmaal hebt heel handig aan het opvullen op de manier waarop ik altijd al heb gedacht dat een droomhuis eruit dient te zien, namelijk enorm open. Ik plaats dus enkel vides hier en voor de rest plaats ik ook geen muren, zelfs niet voor de badkamer bijvoorbeeld. Die heeft weliswaar een afscheidingswand maar is niet afgesloten van de rest van het huis. Het scheelt dat dit pand al heel grote raampartijen heeft en er dus al een openheid van zichzelf aanwezig is. Dat helpt mij alleen maar mijn doel te verwezenlijken. Aan de voorzijde van het pand zat al een verticale sectionaalpoort, die ik ben gaan vervangen. De staat van de oude verticale sectionaalpoort was namelijk niet om over naar huis te schrijven en ik ben dus op zoek gegaan naar een waardige vervanging, die ik uiteraard gevonden heb bij de professionals van Different Doors. Zij zijn de echte experts op dit gebied, van zowel Nederland als van België. Ik wilde namelijk graag een nieuwe verticale sectionaalpoort, omdat die industriële uitstraling mij toch wel erg aanspreekt. Bovendien kun je ‘m in de zomer helemaal openklappen en dan heb je direct een échte openheid in je huis. Ik ben erg te spreken over het werk dat verricht is door de mensen van dit bedrijf, ze hebben er echt een mooi exemplaar heel vakkundig in geplaatst.