Een Houten sectionaalpoort voor mijn buurman

slkbcdlkshdMijn buurman en ik zijn goede vrienden. We wonen al ruim tien jaar naast elkaar en drinken vaak samen koffie. Oud en nieuw vieren we altijd samen en onze vrouwen kunnen ook goed met elkaar over weg. Onze kinderen spelen ook met elkaar en dat doet ons erg goed. Mijn buurman klaagt al een poosje over zijn garagepoort hij vindt dat de poort er niet meer uitziet. Ik was het hiermee eens en ik vond dat mijn buurman een nieuwe garagepoort verdiende. Ik zelf heb een prachtige houten sectionaalpoort en mijn buurman heeft al meerdere keren gevraagd waar ik deze gekocht heb. Ik vertel hem dan dat ik de houten sectionaalpoort op de website van Different Doors gekocht heb. Hij is zelf ook van plan om er zelf een te bestellen. Ik heb hem al meerdere keren verteld dat hij dit niet moet doen. Dit vertel ik hem omdat mijn vrouw en ik van plan zijn er een voor hem te kopen. Hij verdient een prachtige garagepoort want hij helpt ons ook vaak met klusjes in het huis.

 

Een Prachtige garagepoort voor mijn buurman

 

Mijn vrouw en ik hebben een prachtige garagepoort voor zijn verjaardag besteld . Dit dankzij de website van Different Doors. Op deze website vind je enorm veel mooie houten garagepoorten. We hebben de garagepoort inmiddels al aan mijn buurman gegeven en hij is er super blij mee. Hij vond die van ons altijd zo mooi en daarom hebben we hem precies dezelfde gegeven. Hij is er erg erg trots op en verteld aan veel vrienden en familie over het mooie geschenk dat we hem gegeven hebben. Dit doet ons goed en we hebben zeker geen spijt van het cadeau dat we hem gegeven hebben.