Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge. Ik ga ervoor!

LOGO-Royal-gardens

Het jaar 2015 is pas begonnen en zoals iedereen begint het jaar met allerlei goede voornemens. Een van de goede voornemens van mij is om volop te gaan genieten van het leven. Niet dat ik dat het afgelopen niet deed, maar het kan altijd beter en dit is dan ook gewoon een goed voornemen. Zoals jullie wellicht weten bezoek ik graag het strand van Blankenberge. Dit is de top bestemming aan de Belgische kust, samen met Oostende. Vanuit Brussel, via Brugge, is er zelfs een directe treinverbinding. Je kunt dan ook na een bezoek aan het strand ’s avonds uiteten in Brugge of Brussel. Zo gek nog niet. Toen ik laatst over de boulevard liep zag ik een bord met daarop: Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge. Dit heeft mij aan het denken doen zetten.

slide-gastro

Bij een bezoek aan de website van Royal Gardens ben ik beïnvloed geraakt door een tweetal foto’s die ik graag met jullie wil delen. De eerste afbeelding toont een sfeer impressie aan het strand van Blankenberge, met een stel dat romantisch dineert aan de bouleverd, een impressie van de boulevard en een jongetje aan het spelen op het strand. Op de afbeelding hieronder zie je een impressie van het interieur van een model woning. Het toont, naast de goede smaak voor interieur, de ruimte van een van de ruimtes.

Royal-Gardens-06

Heerlijk om aan het strand te wonen

Ik vind het heerlijk om aan het strand te wonen en het liefste in een appartement. Het appartementencomplex Royal Gardens ligt dichtbij, en zelfs op loopafstand, van het strand. Naast een bezoek aan het strand kun je natuurlijk ook langs de boulevard lopen, of een bezoek brengen aan de pier die sinds tien jaar weer toegankelijk is na jaren lang niet toegankelijk te zijn geweest wegens restauratiewerkzaamheden. Breng gerust eens een bezoek aan hun website.