dutch-riviera-logo-header

loungebankHet huis waar ik in woon was toe aan vernieuwing. Mijn interieur was veroudert en de tuin zag er niet meer uit. De woonkamer en keuken heb ik een tijdje geleden laten doen en daar ben ik heel erg blij mee. Een week geleden heeft de hovenier alle werkzaamheden afgerond en de tuin ziet er eindelijk weer heel erg strak uit.

Nieuwe tuinmeubels

Voor de tuin ben ik op zoek gegaan naar luxe tuinmeubels. De hovenier had mij aangeraden om voor luxe tuinmeubels langs te gaan bij Dutch Rivièra. Volgens hem kon ik bij dat bedrijf precies vinden wat ik zocht voor een hele mooie prijs. Voordat ik langs ging bij het bedrijf heb ik nog op de website gekeken. De foto’s op de website zagen er veelbelovend uit.

Toen ik langs was gegaan bij het bedrijf was ik verbaasd over het grote aanbod dat zij daar hadden. Al snel zag ik de luxe tuinmeubels die ik wilde hebben. Het prijskaartje dat er aan hing was ook nog eens goed. Het zat allemaal goed en daarom heb ik een bestelling geplaats.

Gister zijn de nieuwe tuinmeubels binnengekomen en ik ben ontzettend tevreden!