Klussen als Brugman! Een traprenovatie van niveau

Bij de verbouwing van mijn woning komt heel wat kijken dat ik niet zelfstandig aan kan, want hoewel ik vrij handig ben in huis zullen er altijd dingen bestaan die ik niet kan. Soms zijn dit ook dingen die ik niet dúrf, en dat vind ik het al helemaal verstandig er een expert voor in te schakelen. De traprenovatie was een van die dingen waar ik mij maar niet in eigen persoon aan heb gewaagd, met name vanwege de verantwoordelijkheid die je neemt als je dit aangaat. Immers, het dient aan nogal wat veiligheidsvoorschriften te doen en daarvoor is kennis en expertise vereist die ik niet in huis heb.

Opvallende aspecten die deze experts aan je trap toevoegen

Gelukkig vond ik op mijn speurtocht naar een goede aannemer op dit gebied het bedrijf Brugman. Het is een Hollands bedrijf dat desondanks nog dicht op de grens gevestigd zit en waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt van de expertise met betrekking tot een traprenovatie die zij met zich meebrengen. Deze firma behoort tot de absolute top van Nederland en ik zie inmiddels heel goed in waarom dat zo is. Aan de hand van drie verschillende projecten van hun hand zal ik je een kleine tour geven door hetgeen jij zelf ook aan ze kunt hebben.

23

Zo zijn zij bijzonder gedreven in het vervaardigen van op maat gemaakte trappen, die precies in de gegeven situatie passen. Ze leveren geen standaard gefabriceerde trappen maar kijken telkens naar waar de omgeving om vraagt.

22

Ook zie je dat zij het gehele pakket leveren, tot trapleuningen en houten relingen aan toe. Het totaalplaatje wordt goed verantwoord, opdat het echt in het geheel van de ruimte past en een eenheid wordt gecreëerd.

21

Ook bijzonder vind ik het dat ze met originele toevoegingen en ideeën komen, die een trap echt tot iets spectaculairs maken – zoals de toevoeging van led lampen aan de trap die zorgen voor een opvallend effect en zeer uniek concept. Een waardig bedrijf voor een traprenovatie dus!