Genieten onder de glazen terrasoverkapping op het dak

alibow

Zoals de lezer inmiddels wel weet leef ik in het stadse, het bruisende leven van een van de metropolen die België rijk is. Dat belet me er overigens niet van een evenzo bruisend buitenleven te genieten. Natuurlijk ben ik in de lente en zomer dikwijls op verschillende terrassen hier in de buurt te vinden maar sinds een poosje hebben wij zelf ook een bijzonder terras op ons dak. We hebben er nu namelijk een glazen terrasoverkapping laten installeren, en wel door het bedrijf Alibow. Ik ben enorm te spreken over deze verandering aan het terras, want het was niet voor alle temperaturen geschikt en met de huidige veranderingen die hebben plaatsgevonden kunnen wij wél gewoon het hele jaar door het terras op. 

Het gehele jaar door genieten van de buitenlucht

ali1ali2Überhaupt een dakterras te hebben hier is bijzonder te noemen en ik ben maar wat blij dat die mogelijkheid ons gegeven is. Ik heb ook in appartementen gewoond waar ik niet eens normaal een raam open kon zetten, laat staan dat ik de mogelijkheid had een balkonnetje op te gaan of iets dergelijks. Het is een van de redenen geweest dat we ervoor hebben gekozen dit ‘penthouse’ aan te schaffen. Aangezien ik én een stadsmens én een buitenmens ben, is dit de voor mij echt ideale combinatie. Het was zonde geweest als ik er ongeveer een half jaar lang geen gebruik van had kunnen maken maar met de glazen terrasoverkapping kan dat gewoon wél, je kunt het hele jaar door genieten van de heerlijke buitenlucht.