Different Doors – Verticale Sectionaalpoort voor dat beetje extra

openslaande-garagepoorten (1)Het is me altijd weer wat zo een renovatie. Het is nu precies een maand geleden dat mijn man en ik besloten hebben een renovatie te laten doorvoeren, en we hebben echt al veel gedaan, zoals het laten plaatsen van een Different Doors – verticale sectionaalpoort.
Zodra mijn man zich namelijk iets in het hoofd haalt, wil hij het graag ook gelijk uitvoeren. Zo is hij nou eenmaal.
Het begon dan ook allemaal met de garage. Daar wilden we nu het eerst mee beginnen. Dat is er overigens ook aan gelegen dat mijn man hier zijn werkplaats heeft. Hij is namelijk nogal van het doe-het-zelven. Maar dat zou ook inhouden dat onze garage een opknapbeurt nodig zou hebben. En daarnaast wilden we ook een kachteltje laten plaatsen, omdat het niet fijn is voor mijn man als hij in de winter en in de kou in de garage moet zitten werken, dat kan natuurlijk niet. We wisten dat we dan wel een geisoleerde deur nodig zouden hebben, die de warmte een beetje binnen houdt. Bovendien zou dit ook weer een positief effect hebben op de stookkosten.

houten-garagedeuren (1)

aluminium-lamellen-deuren (1)Different Doors – verticale deuren erg voordelig

We moesten dus op zoek naar een aanbieder die een mooie deur voor de garage kan aanleveren. We hadden wel al een beetje een idee wat voor ontwerp we graag wilden hebben en ook het materiaal hadden we al gekozen. Maar we wilden ook isolatie mogelijkheden hebben. Toen kwamen we dus bij Different Doors terecht. We hebben gelijk een telefoontje gepleegd om een offerte aan te vragen. Ze waren bijzonder vriendelijk!
Ook de prijzen zagen er erg aantrekkelijk uit. Ik was hier dan ook erg tevreden mee. Uiteindelijk zijn we akkoord gegaan en de poort ziet er geweldig uit!